05 May 2010

home sweet home...

salam...
ungkapan permulaan..
dah lama x mng'update' kan diri ini..
bermaksud blog daku ler...dah hmpir seminggu kan..

asyik sibukkan diri..heehee..
tambah2 plak di AUH skang masuk musim summer..
semua bnda nk wat jd malas..
anybody help me..!!!

dan dgn ini aku akn mengumumkan...
dgn kuasa veto n meto nyer...
akan balik 4 good ke Mesia..
yeeppiii...tapi hati n perasaan pilu sebenarnya..dh hampir 2 tahun aku dirantau org..
macam2 ragam n budaya disini aku kutip n wat simpanan dlm memories..

tue yg lama x update kn blog...
mna nk setel brg2 kami disini..nak setel apa yg ptut sblm kuar negara org..
fuhh...harap2 semuanya lancarkan..amiinn..
kawan2 yg terbaca doakan kami yea..

insyaallah ada rezeki kami di timur tengah..kami akan dtg lagi..
x pernah serik bila dok n keja di perantauan..
jauh perjalanan lagi banyak pengalaman kita dapat kan..
doa2 kan kami yea..aminn..

ari nie br separuh tugasan aku dh selesai..
packing barang nak di'kargo'kan..
cleareance brg2 dapo agih bg kat kawan2..
dan..bla..bla..bla..

penat tui kan..??sapa yg alami cm aku cba gtau perasaan nie..
pindah n pek barang..heehee..
insyaallah selesai semuanya nnti..
minggu depan aku n hubbyku akan terbang ke Mesia..

musim buah durian ngah masak tue..luruh jea terus
bleh makan puas2..


okies...nnti aku akn rajinkan diri akan update blog..
bila da masa terluang la...


2 comments:

ummiluqman said...

semoga kita berjumpa lagi

atun♥achai said...

mesti...kali nie kita jumpa n wat makan2..akak mesti dtg tau..

~MemOir oF PadAng pAsIR~ Copyright © 2009
Scrapbook Mania theme designed by Simply WP and Free Bingo
Converted by Blogger Template Template