23 April 2010

Ladies Party Time..

salam..
semalam my best frenz da jemput aku ke Majlis nak merai perpisahan beliau di kediamannya..siap2 pesan dr awal lg..untuk pompuan saja tau...hmm...okies dokies la...
malam baru start majlis merangkap party 4 ladies la nih..nak merasa gak suasana cmna kalu party 4 ladies nih..di Mesia x hairan la...tp bila dok negara org nie,mcm2 org n ragam yg dtg ke majlis seperti nih..inilah suasana party di umah memberku nie..hmm br ku tau....pakaian diaorg fuhh...hnya aku jea tau..x payah la terangkan ek..jgn marah..ptut la 4 ladies party..haaha..da gmbaq anak arab nie..mak dia pn lebih kurang gak bergaya..tp comel kan anak dia nie..namanya Sara..
bg ladies2 dr Mesia tetap ayu N sopan..kami dtg sekadar makan jea..
tp yg member2 kawanku nie,selesai jea makan ajak menari..fuhh..bingit betui telinga..tp dah budaya diaorg suka mcm tue..wat x tau jea la..
da gak diaorg tengok kami x join menari..n tanya nape x join..jom arr...opsss..x pe..kami masih da sifat segan kan..kan...lagipun diaorg tue bukannya memberku..
dari tarian ala2 di Club hinggalah tarian Arabic..(tarian gelek tue)..fuhhh..tergelak aku tengok kak arab sorang nie menari..haahaa..dah la badan dia comel2..heehee..
kawan2 aku di majlis perpisahan nie..sebenarnya memberku nie keja Nurse....dan akan pegi bekerja di Saudi plak..tapi sori gambaq dia x dpt di kongsi la ek..sbb,,???heehee..
gambar2 diatas nie...akan dijadikan memories wat aku..walaupun perkenalan nih x lama..tapi dh nak berpisahkan..huuhuu..
da jodoh kita berjumpa lagi yea..
dan akhir sekali mesti ada foto2 makanan yang dihidangkan..yummyy...memberku masak menu utama Bihun n Koew Teaw Tom yam,Nasi Goreng..semua nih x pedas sgt coz yg dtg member2 dia bukan test Asia..tapi sedap..yummyy.
N da lg time kami ngah makan ramai2..da member kawanku nih dia ngan spontan tnya kat kami yang bersila beramai2 kat atas carpet..dia tanya..nape x duduk jea kat ats sofa tue..hmm..heran diaorg..memberku gtau..budaya orang Mesia katakan..mana mesra kalu makan jauh2 dr kawan..lebih baik bersila2 n bleh berborak lama sikit..terangguk2 dia..
Thanks Nadia N Kak Maziah..lenkali sebelum balik wat lagi yea makan2...

1 comments:

ummiluqman said...

bestnya makan makan.. ini nadiah yg jd ajk boling haritu ke? tun nanti dtg ambik award kat blog kak azma ok..

~MemOir oF PadAng pAsIR~ Copyright © 2009
Scrapbook Mania theme designed by Simply WP and Free Bingo
Converted by Blogger Template Template